CONCURENȚĂ RECORD PENTRU POSTURILE DE DEBUTANȚI DE LA DITL GIURGIU!

 

Numai puțin de 37 de concurenți se bat pentru cele 2 posturi de Consilier Debutant la Biroul de Executări Silite al DITL Giurgiu, posturi ce necesită absolvirea unei instituții de învățământ superior.

Nici pentru cele 2 posturi de Referent Debutant concurența nu este prea mică – 22 de aspiranți se vor întrece pentru cele 2 posturi scoase la concurs la același Birou de Executări Silite.

Femeile par să fie mai dornice de muncă, dacă judecăm după numărul concurentelor – din totalul de 59 de concurenți, 46 de femei sunt hotărâte să lupte pentru recuperarea datoriilor pe care municipalitatea le are de încasat de la giurgiuveni, spre deosebire de doar 13 bărbați, cât s-au înscris la concurs.

Astăzi toți cei înscriși au trecut de proba selecției de dosare, urmând ca luni 12 august 2019, începând cu ora 10.00, să susțină proba scrisă.

Dat fiind că numărul concurenților este foarte mare, locația pentru susținerea probei scrise va fi în Sala de Protocol a Primăriei Municipiului Giurgiu, Bd-ul București, Nr. 49 – 51, accesul făcându-se prin intrarea principală, de pe colț, dinspre sensul giratoriu.

Candidații nu au voie să intre în sala de concurs cu telefoane mobile, cărți sau alte materiale tipărite. Obligatoriu vor avea asupra lor actul de identitate și dacă doresc, apă sau băuturi răcoritoare.

Mai multe detalii privind modul de desfășurare al concursului puteți găsi pe https://ditlgiurgiu.ro/Despre-noi/Concurs-Consilieri-Referen%C8%9Bi-Debutan%C8%9Bi

 

www.ditlgiurgiu.ro