DACĂ AI LUAT BAC-UL SAU LICENȚA ȘI NU AI EXPERIENȚĂ,

DITL GIURGIU ARE 4 JOBURI PENTRU TINE!

Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu organizează un concurs de recrutare pentru 4 funcții publice de execuție vacante - 2 funcții consilier debutant și 2 funcții referent debutant, toate la Biroul de Executări Silite.

Dacă pentru cele 2 funcții de Consilier Debutant este nevoie de o diplomă de licență într-una din domeniile de științe economice, juridice, administrative sau inginerești, pentru cele 2 funcții de Referent Debutant nu este nevoie decât de absolvirea examenului de Bacalaureat; Lista completă de documente necesare participării la acest examen, putând fi consultată la secțiunea CONCURS de pe site-ul www.ditlgiurgiu.ro.

Luni, 12 august va avea loc proba scrisă, cu subiecte de sinteză din bibliografia pusă la dispoziție, urmată de proba de interviu la care pot lua parte doar cei care iau cel puțin 50 de puncte (din maxim 100) la proba scrisă.

”Modificarea organigramei noastre a survenit la sfârșitul lunii Aprilie a anului acesta, iar unul dintre motivele pentru care nu am scos la concurs niciunul dintre posturi până acum, este pentru că am urmărit calendarul examenelor de licență, respectiv bacalaureat, tocmai pentru ca baza de selecție să fie mai mare! Ne dorim în echipa noastră oameni buni, care vor ”să crească”, care vor să muncească și să învețe, nu pe aceia care se grăbesc să-și facă dosarul de șomaj sau preferă să stea pe banii părinților” a ținut să precizeze directorul DITL Giurgiu Laurențiu Țintea

www.ditlgiurgiu.ro