BATE CRIZA LA UȘĂ?

INDIFERENT DE RĂSPUNS, PUNEȚI-VĂ ”CENTURILE DE SIGURANȚĂ”!

Judecând după evoluția numărului de tranzacții imobiliare de la nivel național atunci răspunsul pare a fi unul singur: DA! ...și asta pentru că numărul tranzacțiilor imobiliare în primele 4 luni ale fiecărui an se află, anul acesta, la cel mai scăzut nivel din ultimi 10 ani!

Dacă anul trecut la nivel național au fost înregistrate – în primele 4 luni ale anului, numai puțin de 193.057 de tranzacții imobiliare, anul acesta, în același interval de timp se înregistrează cea mai abruptă scădere din ultimul deceniu; Doar 156.920 de tranzacții imobiliare la nivelul întregii țări!

În tot acest context, Județul Giurgiu stă mult mai prost, conform datelor raportate lunar de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară - ANCPI!

Dacă anul trecut, de abia se tranzacționau 2.107 de imobile – fiind de altfel cel mai scăzut nivel de după criza din 2009 – 2010, realitatea ne demonstrează că se poate și mai rău; Anul acesta până la 30 aprilie nivelul numărului de tranzacții aproape că s-a înjumătățit, ajungând la 1.131!

Așadar... prudență mare în cheltuirea resurselor!

 

ditlgiurgiu.ro