Taxe plătite la timp și premii pentru un an relaxat

Plătești taxele și impozitele tale deobicei cu cardul:ai numai de câștigat.Verifică ce tip de card ai și alege promoția:

  • MASTERCARD

Plătește taxele, impozitele cu cardul tău Mastercard și poți câștiga unul din cele 10 premii în valoare de 5.000 de lei sau premiul cel mare în valoare de 50.000 de lei.

Campania promoțională este valabilă în perioada 1 februarie 2023 – 31 martie 2023. Valoarea comercială a premiilor este de 100.000 RON, acordată pentru toate tranzacțiile făcute cu carduri de debit și credit, emise de instituțiile participante, atât online cât și în magazine/ la administrațiile publice. Regulamentul campaniei este disponibil 

  • VISA

Ai încredere să plătești cu Visa zi de zi, așa că de ce să nu ți-o menții și la plata taxelor? Plătind online cu Visa pe www.ghiseul.ro sau direct cu cardul la administrațiile locale, rezolvi rapid și eficient, iar comisionul este 0. În plus, plata cu cardul tău Visa pentru taxe și impozite până pe 31 martie 2023, îți poate aduce Marele Premiu, în valoare de 15.000 de euro. 

Regulamentul campaniei este disponibil